hanging out ♥





♥ Assalamualaikum, 
morning everyone :)



ehemm, holding hands :D


harini dah janji nak jumpa dengan Azri pukul 10.30 dekat Midvalley. at last pukul 12 lebih baru aku sampai sane.  kesian dia, lama sangat dia tunggu. semuanya sebab aku dengan mama boleh pulak sesat dekat tengah2 bangsar tu. jangan tanya macam mane boleh sesat. then sampai sane, tunggu Dila sekejap, then baru call Azri tanya dia dekat mane semua.

sampai sane, terus cari makan. seriously, aku makan banyak sangat harini ! nasi aku sepinggan habis. then, aku makan nasi dila yg x habis. haha baru gentle ;)

then kitorang pergi bowling :D punyelah nak spend time dengan dia. haha. cerita dia dari mula sampai habis, aku banyak ketawa dan diketawakan especially a big heartily laugh from mamat champion tu. maen entah mcm ape pun boleh menang. tak patut ! -_-

petang, kitorang having cake dekat secret recipe for Dila's birthday. sharing every slice of cake same same. sangat awesome ! :D and revenge happen here bila aku paksa dia makan cake tu sampai habis. ;) comel sungguh muka dia menelan cake :*

most best part, bila aku masuk setiap kedai yg aku nak, then aku keluar x beli ape2, dia ketawakan aku. benci -_-

sayang, jom keluar lagi ? ;)



terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

6 comments:

amirul azri said...

ehemm , yang pasal bowling tu cantik sikit cakap orang maen entah macam apa;) tu baru panas badan tau

Nadzirah said...

eh terasa ke sayang ?

Leya DaReborn Momo said...

SO sweet ... :)

amirul azri said...

terasa sangat bila perut kenyang *pegang perut*

Nadzirah said...

haha, takdelah leya :)

Nadzirah said...

benci........