semoga dia berjaya kat mana pun dea :)

# name ni dia conteng atas seluar sekolah ;)

hye peeps :) 
nampak nama di atas ? ditulis encik Azim aka Aqim whatever korang na panggil dea .
dulu , sangat rapat dengan dea .
sekarang ,
hormati kepunyaan orang . ececehh . eh tak ! seriously . :)

cuma mention name Azim#klik untuk ke laman FB beliau, sebab dulu pernah lha sekali ingat na study same
bila hbes SPM . malangnya , takdir ta menetukan .
biarlah . ade hikmah . Dea dengan jalan hidup dea and aku dengan cara aku .
Dia akan berjaya satu hari nanti walau mcm mane pun dea dulu , InysaAllah .

to Azim :
thanks utk semua support dr hal sekecik kuman hingga sebesar dunia . 
jasamu ku kenang . 

#encik photographer daerah beliau ;)

p/s : andai FB dea ta jupe , bukan tanggungjawab saye ;)

terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

2 comments:

SYAH'IZZAT said...

mcm ada hati lg je :)

Nadzirah said...

eh , takdee . seriously takde . haha