semuanya salah aku . okay ?

 aishh . sangat2 down ari nih . type entry sambil denga lagu buatku di sana  , rasa nak menangis kuat-2 .

| pinggan pecah , my little baby buad and " kenapa tak tengok adik ? " |
| bilik bersepah dengan leggo . mustahil aku yg main leggo kan ? and " dah besar2 pun bilik bersepah |
| aku tak makan lagi . pinggan dalam sink banyak lepas semua makan dan " habis tu tak boleh tolong ? " |
| little baby tak mandi lg dan " bila wangi main dgn dia , dah busuk mandikan pun taknak " |
dan sebelum menaip entry ini .
| laptop aku ni terbukak dr petang td sbb org laen pakai dan " pagi petang siang malam mengadap laptop ! |

DAN ..

ishh , salah tukar . kejap2 . 


yes . baru betul .

anyway , keep smiling , guys :D

terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

4 comments:

Phais Jiwe Retro said...

hahahah....luahkan perasan nmpak...kihkih

Anil said...

mestilah kena :)

Ruzzezanie said...

ok, ini adalah entri emo. tape, tape. memahami. emo yang dikawal. :)

Nadzirah said...

ye harus dikawal :)