miss like hell !



♥ Assalamualaikum
good afternoon everyone :)

got something :)



*melting*

sumpah tak mampu nak tulis panjang panjang.
cuma pagi tadi sebelum phone mati, saya dengar awak cakap 

" I love you so much " 

even sebelum tu saya langsung tak dapat nak dengar apa awak cakap sebab dekat situ takde line .

I love you too so much, sayang :')
please take care . saya nak awak balik dalam keadaan macam mana saya lepaskan awak pagi tadi .

cinta rindu sayang semuanya untuk awak . 
pesan awak supaya jangan nakal saya ingat . saya akan makan ubat dan saya takkan lupa makan .

rindu awak , muchett :'(


terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

10 comments:

Miza Husin said...

Alahai. Sweet je korang berdua ni. Semoga kekal hingga ke akhir hayat ye :)

Nadzirah said...

insyaAllah . amin amin amin :)

cweet pinky said...

ups ?? hehehehe ~

Nadzirah said...

ngee . ape salah saye ? haha .

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

alahai sweetnya...

Nadzirah said...

biase je awakk :)

REDred melon said...

haha . bolehlah sweet nya . semoga smpai ke syurga ^^
Bercinta cara islam lebih baik :D

amy syahiera said...

sweetnye . hehe , jellybean . luls

Nadzirah said...

insyaAllah . I'll do my best :)

Nadzirah said...

err, jelly bean ? lewls . haha