terasa diri disayangi :')



assalamualaikum :)

straight to the point . harini lalui hari yg sangat sangat menyebalkan .
petang yang menyakitkan hati . malam yang membazirkan tenaga .

but seriously , big thanks untuk Muhd Faris Zakaria yang sudi dengar masalah , sudi dengar aku nangis and sudi send mesej panjang panjang hanya untuk beri semangat dekat aku . 


# klik untuk tumbesaran 

thanks budak tinggi . terharu sampai meleleh leleh air mata baca .
betapa sayangnye kau dekat aku . *ecewahh 
jangan muak dengar aku membebel . kau pandai ambil hati aku .


and big thanks jugak untuk Muhd Rushdi Shahdan yang coolio habes :)
pandai pulak dia set timing text aku time air mata aku menangis baca text faris .
sumpah dia cool . tak tipu . aku boleh gelak seharian tanpa henti kalau dengan dia .
adikku , satu hari nanti udie akan tahu ape yg akak maksudkan dalam text akak td .

btw , dua dua manusia ni hanya berpangkat adik .
so , pandai lah kan mereka jage hati kakak mereka ? *perasan teruk aku ni*








terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

1 comment:

Nur Aqilah Najwa Samlan said...

tengok,ramai kn yg syg kat awk?kita je yg kdg2 rasa takde sapa hiraukan kita =D