worst



assalamualaikum



malam tadi ,
aku tak boleh tidur . kaki aku sakit and kepala aku berat sangat sangat sampai akhirnya aku menangis sorang sorang .
aku pergi depan , nak minum air . and masa tu ,
aku pitam . apa yang aku tahu , kerusi yang aku pegang , jatuh sekali .

around pkul 11.40 pagi , aku tersedar .
aku ada atas katil . yes , aku jatuh dekat lantai and now aku atas katil .
kesian house mate aku . rasanya ni kali ke 3 dorang terpaksa tolong aku macam tu .

ny tadi aku batuk and keluar darah .
bukan kahak . tp fresh blood . sumpah aku takut and aku belum berani nak bgtahu mama .

pergi klinik .
and aku dapat reference letter untuk ke hospital .

what the fish ? :(


terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

2 comments:

Phais Jiwe Retro said...

kesian speyg angkat awk :

Nadzirah said...

housemate saye .