terasa hati .



okay . nie entry org merajuk . 



harini aku rasa aku annoying :>

mane tak nye . mood aku agaknye jupe boyfriend hari ni #maksud nya aku xde mood .

around pkul 3 aku dekat hospital hantar abang . sebabkan perut dah lapar sangat , aku pergi cafe .
ingatkan nak beli roti . tiba tiba aku nampak member aku sorang ny tengah beli air . tegur lah .
aku : heyy ___ , buad apa d cne ?
dea : eh , knpa ad kw d cne ?
aku : hantar abg fisio . kw ?
dea : hmm , jia sakit .
aku : jia ? jan men2 lah kw . sya nda taw pun ?
dia : eh ? kw kan bukan kawan dgn kmi lg . jd buadpa kw amek tau . just mind your own bussiness .
aku : knp kw bilang gtu ?
dia : suda la kw . malas sya mw lyn kw . kw suda len skrg . so jan ko mw ikut kmi lg .
aku : ap dya yg len ?
dia : kw tau kmi nda suka kw brubah gni . kw mo nmpk bek dpan mata suma kn ? tu sbb kw brubah kn ?
aku : klau nie sbabnya , bah lebi baik ku nda jupa kw .

peeps ,
adil ke kalau aku
 dah pakai tudung and tolak bila dorang ajak hang sbb elak buang masa ,
aku kena buang mcm ny ?

nahh , smoga tuhan tunjukkan dorang jalan yg betul . 
amin .



terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

2 comments:

Siti Aqilah Munirah Ismahisham said...

sabar eak ? biasa la tu. moga mereka dpt terima kamu seadanya :)

Nadzirah said...

insyaAllah . semoga semuanya balik mcm yg asal :)