hye peeps ,

pagi2 lagi mr. amirul dah call . cuma na remind kan aku yg hari ni , dea nak pegi dah .
good luck , sweetie .

malam tadi , dea betul2 buad aku menangis . and aku tahu , getar suara dea tunjukkan yg dea pun nak nangis . ahh , lelaki kan kena control macho . 
' dear , takde ape yg hilangkan macho awk even menangis sekali pun '

aku : nanti kalau cuti syg drive jupe bie . #dea tade lesen . so have to lah .
dea : okay . tapi hati2 , banyak lori 
aku : kalau nak accident , kat mane2 pun bole accident . takyah tunggu ade lori .
dea : menjawab jee keje nye . sayang , kalau syg ditakdirkan accident and then mati , bie harap bie ade dalam kereta tu sekali and mati sekali dgn syg .

-__- weird dea ckap mcm tu . and start dr perenggan ny lahh , aku menangis . ape punye perangai lahh Amirul nie . hee . 

dear , must take care . jgn tinggalkan solat . sempurna solat baru sempurna kerja yg lain . Okay ?
i love you . :')


terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi :)

4 comments:

Siti Aqilah Munirah Ismahisham said...

so sweet :D

Nadzirah said...

biasa saje . everyone hve their own sweet tyme , weee ~ ;)

Cik Yaya said...

alolololoo......org muda bcinteee..gitu la...hikhik
(mcm yaya jgk;p)

Nadzirah said...

hehe . bila lagi kann ? ;)